Me olemme ainoastaan verkossa toimiva rengasliike, ja näin ollen tarjoamme kaikille meiltä tilatuille talvirenkaille 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeuden. Haluamme olla varmoja siitä, että olet täysin tyytyväinen ostokseesi ja saat juuri sinun autoosi ja tarpeisiisi sopivat talvirenkaat.

Renkaiden palautusehdot

Jotta voit palauttaa meiltä tilaamasi talvirenkaat, niiden tulee olla käyttämättömät ja uudenveroisessa kunnossa. Esimerkiksi renkaiden asentaminen vanteille päättää palautusoikeuden.

Voit kuitenkin tutustua renkaisiin rauhassa ja varmistaa, että niiden koko ja malli sopii sinun autoosi. Jos huomaat, että tilaamasi talvirenkaat eivät sovi tai vastaa odotuksiasi, voit lähettää ne meille takaisin ja saada hyvityksen.

Renkaiden vaihtaminen toiseen malliin tai kokoon

Voit myös vaihtaa meiltä tilaamasi talvirenkaat 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Lähetä meille alkuperäisessä kunnossa olevat, käyttämättömät renkaat ja kerro, mitä haluat saada vaihdossa.

Rahojen palauttaminen

Kun olemme vastaanottaneet palautuksen, tarkistamme talvirenkaat. Mikäli kaikki on kunnossa, palautamme renkaiden täyden hinnan sinulle viikon kuluessa. Jos maksoit verkkopankilla tai luottokortilla, rahat palautuvat tilillesi. Jos taas valitsit maksutavaksi osamaksun, ilmoitamme palautuksesta Avardalle, joka hyvittää maksun.